2017-12-07 22:40:50• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Ideje a pénzügyekkel is foglalkoznia

Napi horoszkóp december 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.
 

Kos: III. 21. - IV. 19
A Vénusz már a Nyilas jegyében jár. Ideje a pénzügyekkel is foglalkoznia. Ha minden jól megy, akkor nyerhet is valamit. Jó érzés tölti el, mert megveheti magának, amire már régóta vágyott. Csak azt nem engedheti meg magának, hogy ész nélkül költekezzen…
 

Bika: IV. 20. - V. 20.
A bolygók ma mindent megkönnyítenek. Különösen jól fogja magát érezni, és sokkal frissebb, mint az utolsó két napban volt. Ma jó híreknek örülhet. Hivatásában is sikerül valami nagy dolgot véghez vinni.
 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Készüljön fel arra, hogy az emberek most csak nehezen engednek, és mindenki a saját igazát fújja. Van azonban egy jó hír is: a Vénusz már önnel szemben áll, és érdekes kapcsolatokról gondoskodik. Ha egyedülálló, menjen szórakozni.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most már mintha rendeződnének belső problémái, így a hangulata is egyre jobb. Kapja elő szórakoztató ötleteit, így emlékezetessé teheti ezt a szép napot.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
A Vénusz már a Nyilas jegyében jár. Szerelmi életében friss szelek fújnak. Ha esetleg válságban lenne a kapcsolata, akkor végre békét köthetnek, ha ön egyedülálló, most megtalálhatja a párját. Ma mindenki azt szeretné, hogy igaza legyen, ön legyen türelmesebb.
 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Kritikus megjegyzéseit próbálja meg a lehető legkisebb mértékre csökkenteni. Gondolkozzon és cselekedjen pozitívan. Segítsen a nehezebb körülmények között élő ismerősein. Jóindulatát szívesen fogadják, s elismerik érte.

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Nyugodtabbá válik a helyzet. Gyakorlatias természetét sokra becsülik. Stabilnak és kiegyensúlyozottnak érzi majd magát, és így fontos feladatokat is el tud végezni.
 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Érdekes napra számíthat. Fontos események részese lehet a munkahelyén, de fokozottan kell vigyáznia az épségére és a javaira! Magánéleti feszültségek is adódhatnak, mert sem a partnere, sem ön nem tudnak engedni.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kapcsolataiban változások állhatnak be. Többször is átgondolja, hogy barátságát nem méltatlanra pazarolta-e. Ha ma lehetősége nyílik pihenni és félrevonulni, akkor mindenképpen használja ki ezt.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Nem sok jóval kecsegtet ez a nap. Most önnek kell erőt vennie magán és hangulatán. Amíg ilyen labilis és érzékeny, ne várjon csodát másoktól. Legyen megértőbb legalább szeretteivel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kemény megpróbáltatások várják a mai napon. Lehet, hogy csalódik is. Mindez mégis javára válik, mert bölcsebb lesz és tudásban gazdagodik. Fontos hírt vagy üzenetet kap külföldről, amely nagy hatással van egy közelgő családi eseményre.


Halak: II. 19. - III. 20.
Elsősorban érzelmileg viseli nehezen, hogy egyik barátja cserben hagyta. Nehezen viseli a jellemtelenséget. Saját egészségével törődjön elsősorban, egy kis pihenésre feltétlenül szüksége lenne.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: